BMITRAVEL
Αρχική Εταιρεία Όροι συμμετοχής Φόρμα επικοινωνίας Τηλέφωνο κρατήσεων
Join us on Facebook YouTUBE

More & More Collections

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ ΤΑΞΙΔΙΑ

Ταξίδι στην Δανική πρωτεύουσα, την Κοπεγχάγη! Η Κοπεγχάγη δικαίως διεκδικεί τον άτυπο τίτλο της ομορφότερης και πιο κοσμοπολίτικης πρωτεύουσας της Σκανδιναβίας! Μία πόλη που ανθεί συνδυάζοντας νέες και γενναίες τάσεις αρχιτεκτονικής, ευημερία και αυτοπεποίθηση!


Περιγραφή

Ημέρα 1η: | Αθήνα - Κοπεγχάγη - ξενάγηση της πόλης - κρουαζιέρα στα Κανάλια της Κοπεγχάγης Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Αθηνών Ελ. Βενιζέλος και συνάντηση με τον αντιπρόσωπό μας όπου θα σας βοηθήσει να περάσετε τον απαραίτητο έλεγχο εισιτηρίων check in. Στην συνέχεια είμαστε έτοιμοι να πάρουμε την απευθείας πτήση μας με προορισμό την πρωτεύουσα της Δανίας, όπου είναι μια από τις ομορφότερες πόλεις του κόσμου, την Κοπεγχάγη. Ένα περιβάλλον αλλιώτικο και γοητευτικό. Άφιξη στο αεροδρόμιο της Κοπεγχάγης και επιβίβαση στο λεωφορείο μας για την μεταφορά μας στο κέντρο της πόλης όπου θα συναντήσουμε τον ξεναγό μας. Στην συνέχεια θα αναχωρήσουμε για την προγραμματισμένη ξενάγηση της πόλης. Κατά την διάρκεια της ξενάγησης θα επισκεφτούμε την κεντρική πλατεία του Δημαρχείου, τη Γλυπτοθήκη, το Χρηματιστήριο (το παλαιότερο της Ευρώπης), το Αμαλίενμποργκ που πήρε το όνομά του από τη βασίλισσα της Δανίας, Σοφία-Αμαλία. Στη μέση της πλατείας δεσπόζει το άγαλμα του Φρειδερίκου Ε’ έφιππου, που κατά τη διάρκεια της βασιλείας του χτίστηκαν τα τέσσερα αρχοντικά που αποτελούν το παλάτι, στον ίδιο αρχιτεκτονικό ρυθμό, τα ογκώδη ανάκτορα Κρίστιανμποργκ, το κανάλι Νίχαβν και το κάστρο Ρόζενμποργκ, όπου φυλάσσονται τα κοσμήματα του Θρόνου. Ακόμη τη παραλία Λάγκελίνιε με τη Μικρή Γοργόνα, σύμβολο της πόλης όπου θα μάθουμε και την ιστορία της. Και τέλος θα επισκεφτούμε την Όπερα. Μετά το τέλος της ξενάγησής μας θα μεταφερθούμε στο λιμάνι της Κοπεγχάγης Nyhavn όπου θα έχουμε την μίνι κρουαζιέρα μας ώστε να γνωρίσουμε την πρωτεύουσα της Δανίας και από την θάλασσα. Μετά το τέλος της μίνι αυτής κρουαζιέρας διάρκειας περίπου 1 ώρας, μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Παραλαβή και τακτοποίηση στα δωμάτιά μας. Η υπόλοιπη ημέρα είναι στην διάθεσή σας.

Ημέρα 2η: | Κοπεγχάγη – ξενάγηση στο εργοστάσιο μπύρας Carlsberg – επίσκεψη στο θεματικό πάρκο Tivoli Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Στην συνέχεια θα αναχωρήσουμε για την προγραμματισμένη μας ξενάγηση στο εργοστάσιο μπύρας Carlsberg, το οποίο βρίσκεται στο Valby στην Κοπεγχάγη. Κατά την διάρκεια της ξενάγηση μας θα μάθουμε όλα τα μυστικά για την παρασκευή της διάσημης μπύρας Carlsberg καθώς και όλη την ιστορία. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα τουριστικά αξιοθέατα στην Κοπεγχάγη και τώρα έχετε την ευκαιρία να μάθετε από κοντά στις ρίζες της Carlsberg, την ιστορία και την μπύρα. Το παλιό εργοστάσιο Carlsbeg ή πιο σωστά Carlsberg Brewery που ιδρύθηκε το 1847 έχει μετατραπεί σε ένα σύγχρονο κέντρο. Αυτή την ιστορία θα την γνω-ρίσουμε. Μετά το τέλος της ξενάγησης μας μεταφορά στο θεματικό πάρκο Tivoli. Πρόκειται για ένα από τα δια-σημότερα λούνα παρκ του κόσμου και όχι μόνο. Η ονομασία προέρχεται από την ιταλική πόλη Τίβολι. Το πάρκο άνοιξε στις 15 Αυγούστου 1843 και είναι σήμερα το δεύτερο παλαιότερο λούνα παρκ διεθνώς. Μέσα σε αυτό το θεματικό πάρκο θα βρείτε πέρα από τα κλασικά παιχνίδια λούνα παρκ για μικρούς αλλά και μεγάλους, σκηνή με ζωντανή μουσική, όπερα, θέατρο, εστιατόρια τοπικά και διεθνή, μπαράκια, καφέ, και πολλά πολλά ακόμη, καθώς και ένα μικρότερο αντίγραφο της Μικρή Γοργόνα άγαλμα που ο Carl Jacobsen που δώρισε στην Κοπεγχάγη. Μάλιστα τις ημέρες που θα βρισκόσαστε στην Κοπεγχάγη υπάρχουν ειδικά happenings τα οποία δεν πρέπει με τίποτα να χάσετε. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και η υπόλοιπη ημέρα είναι στην διάθεσή σας. Για το βράδυ κατεβείτε την Stroget και διασκεδάστε ή απλά επισπευτείτε και πάλι το Tivoli.

Ημέρα 3η: | Κοπεγχάγη - προαιρετική εκδρομή στο Μάλμο Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Η υπόλοιπη ημέρα είναι στην διάθεσή σας. Όσοι από εσάς επιθυμούν μπορούν να συμμετάσχουν σε μια προαιρετική εκδρομή στη Σουηδία και συγκεκριμένα στο Μάλμο. Διασχίζοντας τα του ?resund με την εντυπωσιακή κρεμαστή γέφυρα που συνδέει την πρωτεύουσα της Δανίας με την δεύτερη μεγαλύτερη πόλη Σουηδίας, θα φτάσουμε στο Malm?. Στο Malm? θα θαυμάσουμε την περίφημη στροφή του κορμού που βρίσκεται στις σύγχρονες παράκτιες συνοικίες, το κάστρο του Μάλμε, την Πλατεία Γερουσίας, και την παλιά πόλη με τα πλακόστρωτα δρομάκια και την ευχάριστη ατμόσφαιρα. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στην Κοπεγχάγη. Η υπόλοιπη ημέρα είναι στην διάθεσή σας.

Ημέρα 4η: | Κοπεγχάγη – Αθήνα Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Στην συνέχεια θα αναχωρήσουμε για το αεροδρόμιο της Κοπεγχάγης. Άφιξη στο αεροδρόμιο της Κοπεγχάγης και αφού περάσουμε τον απαραίτητο έλεγχο εισιτηρίων είμαστε έτοιμοι να πάρουμε την πτήση της επιστροφής μας με την Aegean Airlines για Αθήνα.


Τιμοκατάλογος 4 ημέρες
Διαμονή σας σε ξενοδοχείο Executive Δικλ / Τρικ Μον/ινο Παιδί έως 12 ετών
HOTEL IMPERIAL 4* / ή παρόμοιο 595€ +200€ 565€
Αναχώρηση + 40€  επιβάρυνση στις πιο πάνω τιμές πακέτου

Περιλαμβάνονται στο πιο πάνω πρόγραμμα για το κάθε άτομο:

Αεροπορικά εισιτήρια με απευθείας πτήσεις σε οικονομική θέση με πτήσεις της Aegean Airlines. | Μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο μας. | Διαμονή για 3 νύκτες σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4* στο κέντρο της πόλης. | Καθημερινό πλούσιο σκανδιναβικό πρωινό μπουφέ.
Ξενάγηση της πόλης της Στοκχόλμης με Ελληνόφωνο ξεναγό. | Επίσκεψη στο μουσείο Vasa και περιήγηση με Ελληνόφωνο ξεναγό. | Κρουαζιέρα στο «Αρχιπέλαγος» της Στοκχόλμης και γνωριμία με την πόλη από την θάλασσα με Ελληνόφωνο ξεναγό. | Τοπικός συνοδός και αντιπρόσωπός του γραφείου μας. | Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης.

Δεν περιλαμβάνονται στα πιο πάνω:

Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων. (όπως αναφέρονται) Ποτά, αναψυκτικά, αχθοφορικά, φιλοδωρήματα. Γεύματα και ποτά κατά την διάρκεια της κρουαζιέρας. Είσοδοι σε αρχαιολογικούς και επισκεπτόμενους χώρους (36€ κατά άτομο). Ότι δεν αναφέρετε ρητά στα περιλαμβανόμενα ή ότι αναφέρετε ως προαιρετικό.


Bmitravel_bmitravel.gr
BMITRAVEL © 2012 All rights reserved
URL : http://www.bmitravel.gr E MAIL : bmitravel@bmitravel.gr