BMITRAVEL
Αρχική Εταιρεία Όροι συμμετοχής Φόρμα επικοινωνίας Τηλέφωνο κρατήσεων
Join us on Facebook YouTUBE

More & More Collections

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

Constantinople / σε τιμές προσφοράς !!!

(Κάντε click και στείλτε το μήνυμα σας)


Περιγραφή

1η μέρα Αθήνα – Κωνσταντινούπολη (ξεναγήσεις βυζαντινών & Πατριαρχείο) Αναχωρούμε αεροπορικώς για την Κωνσταντινούπολη, μοναδική πόλη στον κόσμο που μοιράζεται σε δύο ηπείρους και είναι σύνδεσμος μεταξύ Ανατολής και Δύσης, μεταξύ του παρελθόντος και του παρόντος. Άφιξη στο αεροδρόμιο και η πρώτη μέρα θα ξεκινήσει με επίσκεψη στην Παναγία την Μπαλουκλιώτισσα, στη Μονή της  Χώρας ,με τα περίφημα ψηφιδωτά που σώζονται στους έσω και έξω νάρθηκες, και στην Παναγία των Βλαχερνών, όπου εψάλη για πρώτη φορά ο Ακάθιστος Ύμνος το 626 μ.Χ. Τέλος θα επισκεφθούμε το Πατριαρχείο, όπου θα δούμε το ναό του Αγ. Γεωργίου, την Κλειστή Πύλη, το χώρο μαρτυρίου του Πατριάρχη Γρηγορίου Ε. Μετά το τέλος της ξεναγήσεως θα γίνει η μεταφορά και εγκατάσταση στο ξενοδοχείο. Το υπόλοιπο της ημέρας στη διάθεση σας. Διανυκτέρευση.

2η Ημέρα: Κωνσταντινούπολη – Εκδρομή Πριγκιπόννησα Πρωινό και αναχώρηση για ολοήμερη εκδρομή στα Πριγκιπονήσια. Αναχωρώντας με το πούλμαν για την αποβάθρα του “Bostanci“ από όπου θα πάρουμε το πάρουμε το πλοιάριο για την ολοήμερη εκδρομή μας , θα περάσουμε την κρεμαστή γέφυρα του Βοσπόρου, απ’ όπου θα θαυμάσουμε την Ασιατική και την Ευρωπαϊκή παραλία του Βοσπόρου, τον Πύργο του Λεάνδρου και το ιστορικό κέντρο. Άφιξη στο Bostanci , επιβίβαση στο πλοιάριο για την ολοήμερη εκδρομή προς τη Χάλκη και τη Θεολογική Σχολή, την Πρίγκιπο, τα δημοφιλή Πριγκιπονήσια. Συνιστούμε προαιρετικά μια επίσκεψη με αμαξάκια μέχρι τον Άγ. Γεώργιο τον Κουδουνά, στην Πρίγκιπο. Αργότερα θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας απολαμβάνοντας ένα μοναδικό δειλινό στον Κεράτιο Κόλπο. Διανυκτέρευση. Για απόψε προτείνουμε να παρακολουθήσετε ένα σόου με χορό της κοιλιάς και να δοκιμάσετε την τοπική πικάντικη κουζίνα.

3η ημέρα Κωνσταντινούπολη (2η ιστορική ξενάγηση της Πόλης) Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και θα ξεκινήσουμε την σημερινή μας ξενάγηση της Πόλης με επίσκεψη στην Αγία Σοφία, της οποίας ο τρούλος έχει 55 μ. ύψος και 31 μ. διάμετρο. Χτίστηκε από τον Ιουστινιανό και είναι ένα από τα πλέον σημαντικά αρχιτεκτονικά μνημεία όλων των εποχών. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το περίφημο Τζαμί του Σουλτάν Αχμέτ, πιο γνωστό σαν Γαλάζιο Τζαμί από το μπλε χρώμα που έχει χρησιμοποιηθεί στην εσωτερική του διακόσμηση , τον ιστορικό βυζαντινό ιππόδρομο ο οποίος βρίσκεται μπροστά από το Μπλε Τζαμί και σήμερα είναι πλατεία που ονομάζεται Σουλτάν Αχμέτ με λίγα εντυπωσιακά στοιχεία να θυμίζουν το παρελθόν της. Ο ιππόδρομος , το μέρος που ξεκίνησε η διάσημη «Στάση του Νίκα» ήταν η καρδιά της Βυζαντινής αυτοκρατορίας, με τους αγώνες να αποτελούν σημαντικό γεγονός για την πόλης. Τέλος Θα επισκεφθούμε το Τοπ καπί, παλάτι των Σουλτάνων από τον 16ο έως και τον 19ο αιώνα με ωραιότατους εσωτερικούς κήπους και αυλές. Σήμερα μουσείο των ανεκτίμητων θησαυρών τους με θέα προς τη θάλασσα του Μαρμαρά. Διανυκτέρευση.
 
4η Ημέρα: Κωνσταντινούπολη – (Προαιρετικά όσοι επιθυμούν επίσκεψη Αιγυπτιακή & Κλειστή αγορά/ πτήση επιστροφής (για το πρόγραμμα 4 ημερών) Μετά το πρόγευμα επίσκεψη στην αγορά Μπαχαρικών ( Αιγυπτιακή αγορά ) Misir Carsιsi και στο γραφικό και πολύβουο Καπαλί Τσαρσί - την Σκεπαστή Αγορά - με τους 100 δρόμους και τα 4.000 καταστήματα. Μετά την επίσκεψη των αγορών προτείνουμε επιτρέποντος καιρού προαιρετικά μια κρουαζιέρα με ναυλωμένο πλοιάριο στον χιλιοτραγουδισμένο Βόσπορο. Επιστροφή μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής μας στην Αθήνα.
 
5η Ημέρα: Κωνσταντινούπολη - Αθήνα. Ελεύθερη ημέρα στη διάθεση σας. Αργά το βράδυ μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής μας στην Αθήνα.

Τιμοκατάλογος 4 ημέρες (Κάθε εβδομάδα)
Full Program
Ξενοδοχεία Executive in Taxim Αναχ/σεις Δικλ/Τρικλ Μον/ινο Παιδί
Hotel Riva 4* ή παρόμοιο  Κάθε Πέμπτη &
Παρασκευή
399€ +110€ 345€
Hotel Konak 4*s ή παρόμοιο  429€ +150€ 370€
Hotel Elite Worlds 5*lux ή παρόμοιο  529€ +260€ 470€

Τιμοκατάλογος 5 ημέρες (Κάθε εβδομάδα)
Full Program
Ξενοδοχεία Executive in Taxim Αναχ/σεις Δικλ/Τρικλ Μον/ινο Παιδί
Hotel Riva 4* ή παρόμοιο  Κάθε Πέμπτη &
Παρασκευή
459€ +110€ 325€
Hotel Konak 4*s ή παρόμοιο  489€ +150€ 350€
Hotel Elite Worlds 5*lux ή παρόμοιο  589€ +260€ 440€

Περιλαμβάνονται συνοπτικά:
 • Αεροπορικά εισιτήρια με απευθείας πτήσεις Aegean & Turkish Airlines
 • Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο / ξενοδοχείο σας 
 • 3 - 4 Διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένα ξενοδοχεία  
 • Πρωινό σε μπουφέ καθημερινά στο ξενοδοχείο σας 
 • Ξεναγήσεις - Περιηγήσεις σύμφωνα με το πιο πάνω πρόγραμμα
 • Περιλαμβάνονται τα εισιτήρια πλοιάριο κρουαζίερα Πριγκιπονήσσια 
 • Ελληνόφωνος Αρχηγός - Ξεναγός του γραφείου μας
 • Ταξιδιωτική ασφάλεια αστικής - επαγγελματικής ευθύνης.

Δεν περιλαμβάνονται:

 • Φόροι αεροδρομίου & επίναυλος καυσίμων 135€
 • Είσοδοι σε μουσεία και επισκεπτόμενου χώρους
 • Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

Τιμοκατάλογος 4 ημέρες (Κάθε εβδομάδα)
Shopping Festival & More !!!
Ξενοδοχεία Executive in Taxim Αναχ/σεις Δικλ/Τρικλ Μον/ινο Παιδί
Hotel Riva 4* ή παρόμοιο  Κάθε
Παρασκευή
299€ +110€ 255€
Hotel Konak 4*s ή παρόμοιο  349€ +150€ 295€
Hotel Elite Worlds 5*lux ή παρόμοιο  459€ +260€ 385€
*Το πακέτο Shopping περιλαμβάνει & ξενάγηση πόλης


Σημειώσεις

Όλες οι πιο πάνω τιμές είναι τιμές πακέτου κατ' άτομο για όλες τις ημέρες Η σειρά των ξεναγήσεων μπορεί να αλλάξει για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος, χωρίς καμία παράλειψη

Bmitravel_bmitravel.gr
BMITRAVEL © 2012 All rights reserved
314-316 SYGROU AV. 176 73 KALLITHEA - ATHENS TEL: +30 210 9530925-26 FAX : +30 210 9530928-08
URL : http://www.bmitravel.gr E MAIL : bmitravel@bmitravel.gr