BMITRAVEL
Αρχική Εταιρεία Όροι συμμετοχής Φόρμα επικοινωνίας Τηλέφωνο κρατήσεων
Join us on Facebook YouTUBE

More & More Collections

ΜΠΑΛΙ ΕΞΩΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ / BALI

Bali exotic destination(Αναχωρήσεις // ΚαθημερινάΜάιος - Οκτώβριος 2017
Πακέτα για Bali & επέκταση Ubut // Τιμοκατάλογος
Όλες οι τιμές είναι τιμές πακέτου κατ' άτομο για όλες τις ημέρες. Συμπληρώστε έγκαιρα και δηλώστε συμμετοχή - πληροφόρηση σας στην "Φόρμα συμμετοχής" Οι κρατήσεις σε ταξίδια μακρινά / εξωτικούς προορισμούς είναι με τα οφέλη της “νωρίς κράτησης” early booking.

Ατελείωτες παραλίες με χρυσή αμμουδιά, οργιώδης βλάστηση, καταπράσινοι ορυζώνες, ενεργά ηφαίστεια, μικρά παραδοσιακά χωριά, μεθυστικές, από το τροπικό έδαφος, οσμές, ναοί που ξεπροβάλλουν από κάθε γωνιά και ζεστά Μπαλινέζικα χαμόγελα… όλα αυτά και όχι μόνο συνθέτουν την μαγευτική εικόνα, αυτού του απόλυτα μυστηριακού τόπου, που ονομάζεται Μπαλί…
Πρόκειται για ένα μικρό νησί (περίπου μιάμιση φορά μεγαλύτερο από τη Ρόδο) με μέγιστη διάσταση 150 χιλιόμετρα, με 3 εκατομμύρια κατοίκους και άλλους τόσους τουρίστες να το επισκέπτονται σταθερά, και όχι άδικα, κάθε χρόνο. Άλλωστε ακόμη και η ιστορία αυτού του τόπου μαρτυρά την απίστευτη ομορφιά του καθώς όταν στο τέλος του 16ου αιώνα, κατέφτασαν για πρώτη φορά οι Δυτικοί εκεί, δημιουργώντας Ολλανδική αποικία, ο καπετάνιος του πλοίου, λέγεται ότι έκανε 2 ολόκληρα χρόνια μέχρι να καταφέρει να πείσει όλο το πλήρωμα ν’ αφήσει αυτόν τον μαγικό τόπο και να επιβιβαστεί για το ταξίδι της επιστροφής.
Βρίσκεται στη μέση της Ινδονησίας, απέναντι από το ανατολικότερο σημείο της Νήσου Ιάβα, ενώ με τη θέση του ανάμεσα στον Ισημερινό και τον Τροπικό του Καρκίνου, οι θερμοκρασίες κυμαίνονται από 20o-35oC δημιουργώντας ιδανικές συνθήκες για διακοπές και ξεκούραση, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.
Το Μπαλί αποτελεί έναν ξεχωριστό τόπο και όχι μόνο για τα, πέρα από κάθε φαντασία, μαγευτικά τοπία του. Φτάνει μόνο να αναλογιστεί κανείς ότι μες στο μουσουλμανικό αρχιπέλαγος της Ινδονησίας, το Μπαλί είναι το μοναδικό στο οποίο επικρατεί η Ινδουιστική θρησκεία. Κι’ αυτό είναι σίγουρα κάτι που κάνει το Μπαλί τόσο διαφορετικό και ενδιαφέρον. Άλλωστε σύμφωνα με τον μύθο το Μπαλί αποτέλεσε και τον τελευταίο γήινο σταθμό του Βούδα. Δικαίως ονομάζεται και «νησί των Θεών», καθώς όντας ένας καθ’ όλα μυστικιστικός τόπος ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα στο Μπαλί είναι οι ναοί του που είναι αφιερωμένοι σε θεότητες και βασιλιάδες του παρελθόντος.Οι ναοί αποτελούν ένα μέσο επικοινωνίας των κατοίκων με τα θεία πνεύματα μέσω της προσευχής και της προσφοράς. Τις «άγιες ημέρες», όταν κατά τον μύθο οι θεότητες και τα πνεύματα κατεβαίνουν στη γη, οι ναοί γίνονται κέντρα πολυπληθών εκδηλώσεων λατρείας. Τα φεστιβάλ των ναών είναι οδηγός εξαγνισμού και σ ‘αυτά παίρνουν μέρος όλες οι κοινότητες προσφέροντας καλάθια με φαγητό και πανέμορφα, εξωτικά λουλούδια.
Καθημερινές αναχωρήσεις !!! Αεροπορικά πακέτα διακοπών στο Exotic Bali® // Ζήστε την εμπειρία. Χαλαρώστε & Ανακαλύψτε τις smart τιμές, κλείστε εγκαίρως τις διακοπές σας και κερδίστε, τώρα είναι πανεύκολο!!!!


Bmitravel_bmitravel.gr
BMITRAVEL © 2012 All rights reserved
URL : http://www.bmitravel.gr E MAIL : bmitravel@bmitravel.gr