BMITRAVEL
Αρχική Εταιρεία Όροι συμμετοχής Φόρμα επικοινωνίας Τηλέφωνο κρατήσεων
Join us on Facebook YouTUBE

More & More Collections

ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΕΚΔΡΟΜΕΣΠεριγραφή

1η ημέρα Αθήνα - Βερολίνο (ξενάγηση πόλεως - Μουσείο Περγάμου). Αναχώρηση με πτήσεις Luhthansa /// Aegean. Άφιξη και περιήγηση στην πόλη του Βερολίνου. Στην σημερινή πρωινή μας ξενάγηση θα γνωρίσουμε την σύγχρονη αλλά και παλαιά ιστορία μίας πόλης σύμβολο. Διασχίζοντάς την θα εκτυλίσσονται οι ιστορικές στιγμές που σφράγισαν την εικόνα του σύγχρονου Βερολίνου. Από το Sharlottenburg μέχρι την Λεωφόρο του Karl Marx εναλλάσσονται τα μνημεία της Βασιλικής εποχής με τα κτίρια του σοσιαλιστικού ρεαλισμού από το κομουνιστικό παρελθόν της πόλης μέσα σε μία αρμονική συνύπαρξη της μοντέρνας αρχιτεκτονικής του 21ου αιώνα. Θα διασχίσουμε την πανέμορφη Λεωφόρο της 17 Ιουνίου απολαμβάνοντας το κεντρικό πάρκο της πόλης θαυμάζοντας το επιβλητικό χρυσό άγαλμα της Νίκης, το Σοβιετικό μνημείο, για να αντικρύσουμε το έμβλημα του Βερολίνου την πύλη του Βραδεμβούργου. Στην βόρεια πλευρά του Tiergarden εδρεύει το κυβερνητικό τετράγωνο της Γερμανίας με το ιστορικό Ράϊχσταγκ και τα μοντέρνα κυβερνητικά κτίρια. Στη νότια πλευρά του πάρκου θα συναντήσουμε την υπερσύγχρονη πλατεία Potsdamer την Φιλαρμονική όπως και την Πινακοθήκη. Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε να δούμε κομμάτι του τοίχους του Βερολίνου δίπλα στο ιστορικό πέρασμα του check point Charlie απομεινάρια του ψυχρού πολέμου. Αμέσως μετά θα επισκεφτούμε στο νησί των μουσείων το Μουσείο της Περγάμου, όπου βρίσκεται ο Πανέμορφος και μοναδικός ελληνιστικός βωμός του Δία, η Πύλη της αγοράς της Μιλήτου και την έξοχη Βαβυλωνιακή πτέρυγα,  με την Πύλη της θεάς Ιστάρ και τους υπόλοιπους μεσοποταμιακούς θησαυρούς. Επιστροφή στο ξενοδοχείο χρόνος ελεύθερος.

2η ημέρα Βερολίνο - ελεύθερη ημέρα Πρωινό στο ξενοδοχείο και ημέρα ελεύθερη. Μπορείτε έξυπνες αγορές ή για τα πολλά και σημαντικά μουσεία του. Σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, ένα από τα πιο σύγχρονα μουσεία του κόσμου, που στεγάζεται σε ένα νέο - αναγεννησιακό κτίριο και χρονολογείται από το 1847, παλαιότερα ήταν ο σιδηροδρομικός σταθμός. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε το ζωολογικό πάρκο που θα κάνετε περίπατο.

3η ημέρα Βερολίνο - Πότσνταμ Μετά το πρωϊνό μας προαιρετική εκδρομή και όσοι επιθυμούν μπορούμε να εξορμήσουμε 35 χιλ. νότια στην πρωτεύουσα του σημερινού Βραδεμβούργου το πανέμορφο Πότσδαμ την επίσημη πρωτεύουσα των αυτοκρατόρων της Γερμανίας. Στην διαδρομή μας θα επισκεφτούμε το Ολυμπιακό στάδιο που το 1936 έγιναν οι Ολυμπιακοί αγώνες του Βερολίνου. Διασχίζοντας το Ολυμπιακό πάρκο και μέσα από ένα πανέμορφο φυσικό περιβάλλον με φανταστικές λίμνες 300 χιλιάδων ετών θα μπούμε στο Πότσδαμ διασχίζοντας την γέφυρα των κατασκόπων σύμβολο του ψυχρού πολέμου. Θα επισκεφτούμε το πάρκο Cicilienhof όπου έγινε η συμφωνία των τριών Στάλιν, Τσώρτσιλ, Τρούμαν. Μετά το ενδιαφέρον θα επικεντρωθεί στο Sans Soucci το θρυλικό ανάκτορο του Φρειδερίκου του Μεγάλου. Στη συνέχεια θα έχουμε χρόνο να ξεκουραστούμε και να θαυμάσουμε την πανέμορφη παλαιά πόλη του Πότσδαμ περπατώντας στα στενά δρομάκια της Ολλανδικής συνοικίας κατάμεστα με γκαλερί όμορφα ρεστοράντ και μπάρ. Επιστροφή στο Βερολίνο. Ελεύθερος χρόνος. Το βράδυ σας προτείνουμε να πιείτε ένα ποτό στο μοναδικό Sony Center.

4η ημέρα Βερολίνο - Δρέσδη (προαιρετική εκδρομή) κατόπιν συμμετοχών Μετά το πρωινό, μας περιμένει μια προαιρετική ολοήμερη εκδρομή στην πρωτεύουσα της Σαξονίας την πανέμορφη Δρέσδη, την πιο μπαρόκ πόλη της Γερμανίας που προπολεμικά λόγω των εξαίσιων κτιρίων της, της χάρισαν τον τίτλο Φλωρεντία του Βορρά. Στην ξενάγησή μας θα δούμε το ιστορικό κέντρο και θα θαυμάσουμε την όπερα του Ζεμπερ, το Τσβινγκερ, την ακαδημία καλών τεχνών, την πανέμορφη μπαρόκ εκκλησία της Παναγίας. Χρόνος ελεύθερος για να θαυμάσετε την πόλη ή να επισκεφτείτε την πιο όμορφη πινακοθήκη της Ευρώπης, ή το μουσείο πορσελάνης Μαϊσεν με έργα που στόλιζαν τα παλάτια και οίκους αριστοκρατών της Δρέσδης. Επιστροφή στο Βερολίνο χρόνος ελεύθερος για ένα ποτό στην Potsdamerplaz στην πιο μοντέρνα πλατεία του κόσμου που σκεπάζετε με το ηφαίστειο του Φουτζιγιάμα

5η ημέρα Βερολίνο - Αθήνα Πρωινό και λίγος χρόνος ελεύθερος. Γεμάτοι όμορφες εικόνες θα ξεκινήσουμε για το αεροδρόμιο για την πτήση μας στην Αθήνα.


Berlin City of Sense 
(Απρίλιος - Ιούνιος 2017)
Ξενοδοχεία Executive Centrally Ημέρες Δικλ / Τρικ Μονόκλινο Παιδί έως
12 ετών
Hotel Berlin 4* ή παρόμοιο 4
Κάθε Κυριακή
495€ 445€ 595€ O/R
5
Κάθε Τετάρτη
545€ 495€ 645€ O/R
Περιλαμβάνονται συνοπτικά:
  • Αεροπορικά εισιτήρια μετ' επιστροφής με πτήσεις Lufthansa / Aegean | Μεταφορές από & προς το αεροδρόμιο / ξενοδοχείο. | 3,4 Διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο κεντρικό ξενοδοχείο επιλογής σας  | Πρωινό σε καθημερινή βάση στο ξενοδοχείο της επιλογής σας | Ξεναγήσεις - Περιηγήσεις σύμφωνα με το πιο πάνω πρόγραμμα | Ελληνόφωνος αρχηγός ξεναγός του γραφείου μας | Ταξιδιωτική ασφάλεια αστικής - επαγγελματικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Φόροι αεροδρομίου & επίναυλος καυσίμων 150€  | Είσοδοι σε μουσεία & επισκεπτόμενους χώρους | Οτιδήποτε αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
Όλες οι τιμές είναι τιμές Αεροπορικού πακέτου κατ' άτομο για όλες τις ημέρες. Η σειρά των ξεναγήσεων ενδέχεται να αλλάξει για την καλύτερη διεξαγωγή του προγράμματος, χωρίς καμία παράλειψη. "Φόρμας συμμετοχής" για κράτηση εγγραφή έγκαιρη δίνει δικαίωμα "Smart Price"


Bmitravel_bmitravel.gr
BMITRAVEL © 2012 All rights reserved
URL : http://www.bmitravel.gr E MAIL : bmitravel@bmitravel.gr