BMITRAVEL
Αρχική Εταιρεία Όροι συμμετοχής Φόρμα επικοινωνίας Τηλέφωνο κρατήσεων
Join us on Facebook YouTUBE

More & More Collections

ΜΑΔΡΙΤΗ - ΤΟΛΕΔΟ

Madrid & Toledo Collection
Εικόνες με την αρχιτεκτονική & την μεγαλοπρέπεια... μεσαιωνική και μοντέρνα, ταξίδια στην Μαδρίτη μία παραμυθένια πόλη...

 
1η μέρα Αθήνα - Μαδρίτη Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την εντυπωσιακή πρωτεύουσα της Ισπανίας. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος. Σε συνεννόηση με τον συνεργάτη του γραφείου μας στη Μαδρίτη, αξιοποιήστε τον ελεύθερο χρόνο σας για μια πρώτη γνωριμία με την “ Άλλη Μαδρίτη” ( Στάδιο S. Bernabeu, σταθμός Atocha, Μνημείο Debod, Πάρκο Ρετίρο κ.α.) 

2η μέρα Μαδρίτη - ξενάγηση πόλης Η πρωινή μας ξενάγηση θα μας αποκαλύψει ένα μικρό μέρος του πλούτου της σημαντικότερης Πινακοθήκης στον κόσμο (ΠΡΑΔΟ). Τα πάνω από 10.000 έργα που ανήκουν στην συλλογή του, προσφέρουν ένα μοναδικό ταξίδι στο Χρόνο και στο Χρώμα. Θα απολαύσουμε τα αριστουργήματα των Ελ Γκρέκο, Βελάθκεθ, Γκόγια να  “στέκονται” δίπλα σε άλλους εξ’ ίσου σημαντικούς ζωγράφους. Θα ολοκληρώσουμε την ξενάγηση μας με την επίσκεψη στο Παλάθιο Ρεάλ, τα Ανάκτορα των Βουρβώνων με τα 2.800 δωμάτια. Ένα κολοσσιαίο κτίριο ιταλικού Μπαρόκ, όπου έζησε και δημιούργησε ο Γκόγια ως ζωγράφος του Παλατιού.

3η μέρα Μαδρίτη - Εκδρομή στο μοναδικό Τολέδο Μετά το πρωινό αναχώρηση για την “Πόλη των Τριών Πολιτισμών”, το Τολέδο, μία πόλη με σπουδαία ιστορική, καλλιτεχνική και πολιτιστική κληρονομιά. Θα περιπλανηθούμε στα στενά δρομάκια της μεσαιωνικής πόλης και θα επισκεφθούμε τον Καθεδρικό Ναό, ένα μοναδικό κτίσμα μεγάλων καλλιτεχνών και μείγμα πολλών αρχιτεκτονικών στυλ καθώς και την εκκλησία του Αγίου Θωμά, όπου θα θαυμάσουμε το αριστουργηματικό έργο του Ελ Γκρέκο “Η Ταφή του Κόμητα Οργκάθ”. Επιστροφή στην Μαδρίτη. Για το απόγευμα σας προτείνουμε μια τελευταία βόλτα για ψώνια στην κομψότερη συνοικία της πόλης το Μπάριο Ντε Σαλαμάνκα, ένα καφέ στην ατμοσφαιρική Πλάθα Ντε Οριέντε με θέα το παλάτι ή απλώς περιπλανηθείτε στα στενά της παλιάς πόλης καταλήγοντας στην εντυπωσιακή Πλάθα Μαγιόρ για μια ζεστή σοκολάτα.

4η μέρα Μαδρίτη - Εσκοριάλ ή Καστίλη (προαιρετική εκδρομή) Ημέρα ελεύθερη. Σας προτείνουμε να εκμεταλλευτείτε την ημέρας σας κάνοντας μια προαιρετική εκδρομή στο Εσκοριάλ - Κοιλάδα των Πεσόντων ή στη Σεγκόβια, την πόλη της Βασίλισσας Ισαμπέλ παλιά πρωτεύουσα της Καστίλης.


5η μέρα Μαδρίτη - Αθήνα Σήμερα τελειώνει το ταξίδι μας με όμορφες αναμνήσεις και μια υπόσχεση ότι θα ξαναγυρίσουμε πρωινό και μεταφορά για την πτήση επιστροφής στην Αθήνα.

 
Περιλαμβάνονται συνοπτικά:
  • Αεροπορικά εισιτήρια μετ΄επιστροφής με Aegean Airlines | Μεταφορές από / προς αεροδρόμιο και ξενοδοχείο Μαδρίτης | Διαμονή 4,5 νύχτες σε επιλεγμένο κεντρικό ξενοδοχείο 4* | Πρωινό μπουφέ καθημερινά στο ξενοδοχείο σας | Ξεναγήσεις Περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα | Αρχηγός / συνοδός του γραφείου στην εκδρομή σας | Ασφάλεια ταξιδιού (αστικής - επαγγελματικής ευθύνης)

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή είναι προαιρετικό. | Είσοδοι στα Μουσεία & αρχαιολογικούς χώρους | Φόροι αεροδρομίων & επίναυλος καυσίμων 145€


Τιμοκατάλογος

Madrid / Toledo ⇒ Spring Collections
Διαμονή σας Αναχ/σεις Ημέρες Δικλ/Τρικλ Μον/ινο Παιδί
HOTEL NH PUERTA AL CALA 4* / or similar 02/06 4 525€ 640€ 465€
01 & 23/06 5 575€ 715€ 515€


Σημειώσεις

Όλες οι τιμές είναι τιμές πακέτου κατ' άτομο για όλες τις ημέρες. Η σειρά των ξεναγήσεων αν κριθεί απαραίτητο (αντιστοίχως αργιών & πτήσεων) μπορεί να αλλάξει χωρίς όμως καμία παράλειψη. Συμπληρώστε έγκαιρα και δηλώστε συμμετοχή - πληροφόρηση σας στην "Φόρμα συμμετοχής"

Bmitravel_bmitravel.gr
BMITRAVEL © 2012 All rights reserved
URL : http://www.bmitravel.gr E MAIL : bmitravel@bmitravel.gr